Monday, March 12, 2007

Adiumx

kbetulan aku make iBook, nah berhubung aktifitas shari-hari adalah chatingan, maka tentunya Yahoo Messenger jadi fitur wajib kan. Nah anehnya Yahoo Messenger nya utk Macintosh itu gak ada fitur utk log message atau message archieve, jadinya percakapan-percakapan banyak yang tidak ke record. Ya meski banyak obrolan gak penting nya, tapi ada juga sih satu dua hal yang akan lebih baik kalo kecatet, males copy paste mulu.

Nah salah satu solusinya make Adiumx, aku taunya dari yuza. stlah download dan nyobain, ternyata asik juga, lucu sih soalnya hihihhihi.
kalo mo download ke webnya aja langsung www.adiumx.com

2 comments:

ninazski said...

there's no way macintoh can't do message archiving..lol...what i have heard is that mac is a lot cooler than windows...but i have never used mac though...

btw how's your english post going??...

lijiale said...

The story is about a very small (wow gold)because the (wow gold)reasons for the (wow gold) expulsion Chushi doors have been forced to(wow power leveling) living on the United Kingdom, (wow power leveling)in abroad alone the people(wow power leveling) struggling for survival. A naturally do not (wow power leveling) agree with the ethical person. A war many of the cracks in the middle of the(wow gold) pursuit of hard power of (World of Warcraft gold) extreme people. A look at(wow power leveling) the friendship will be more important than the lives of people. The best of life, the best of the best stories or Long Road. Like Xiuzhen's friends must-see (Rolex)category.